داستان بلند زورگا جدید ترین اثر آرش رمضانی در سال 1403 منتشر شد 

این کتاب را نشر سالینه روانه بازار کرده است، این کتاب شامل 80 صفحه می باشد 

مبلغ کتاب زورگا  120 هزار تومان اعلام شده 

 

برای تهیه این کتاب از مشهد یا تهران می توانید به کتاب فروشی های زیر مراجعه فرمایید:

  • مشهد: کتابفروشی آنجا بلوار وکیل‌آباد، بلوار دندان‌پزشکان، نبش دندان‌پزشکان ۱۵ ۰۵۱۳۵۰۱۰۹۲۷
  • تهران: کتابفروشی سالینه خیابان سمیه. نرسیده به حافظ، خیابان پورموسی، بن‌بست شیرین پلاک ۲۱. دیوخونه. (شماره ۱۳۰۷)

 

 

  • دیدگاه برخی از نویسندگان ونقادگان

حسین لعل‌بذری نویسنده:

آرش رمضانی به خوبی از عهده‌ی بازنمایی و خلق یک محیط تاریک، و پیوند آن به جهانِ روشن داستان برآمده و اثری پیش روی ما گذاشته که شاید خیلی‌هایمان دوست داشتیم تجربه‌ی هیجان‌انگیزِ نوشتنِ «زورگا» نصیب ما می‌شد.

 

علی صنعوی مترجم:

ظرافت روانکاوانۀ ذهن نویسنده‌ با خلق کاراکترهایی فراموش‌نشدنی و آشکارسازی آرام‌آرام گره‌های روحی و روانی آن‌ها تصویری عریان و تیره به دست می‌دهد از عمیق‌ترین بحران‌های حاکم بر پست‌ترین لایه‌های نامرئی جوامع شهری.

 

سروش مظفرمقدم:

جهانِ زورگا، دنیای مطرودین، طرّاران، قوادان و پااندازان است. جهانِ سایه‌های گریزان. زورگا ما را به شبکه‌ی در هم تنیده‌ی روابط الوات، لوطی‌هاو گنده  لات‌های منقرض شده نزدیک می‌کند. گویی با این داستان توانسته پوستِ خشکیده‌ی این جنازه‌ی رو به احتضار، یعنی “شهر” را کنار بزند و عصب و عضلاتِ هنوز گرم و تپنده‌اش را به ما نشان دهد. آدم‌های زورگا از نیمه‌ی تاریک شهر می‌آیند. جهانی پنهان شده پشت نام‌ها و تابلوهای خیابان‌ها. آنان انسان‌هایی ناموجود اند، نه شناسنامه‌ای دارند و نه کسی در پیِ سرشماری‌شان است. آنان دیگر مکان خویش را ساخته‌اند. دنیایی که در آن قمار، فحشا و قوّادی، دوا خوری و چاقو کشی و مرگ، بخشی از زندگی معمول آدم‌هاست. در جهان زورگا، زندگی به مویی بند است و هر لحظه ممکن است این رشته‌ی نازک قطع شود….نام‌ها آشنا هستند: باغ وحش، گلشهر، پنج راه، خین عرب، نیزه و …آرش رمضانی توانسته هستیِ لرزانِ خیابان‌ها و کوچه‌ها را به سرنوشت آدم‌هایش گره بزند و این خود کنشی بشدت دراماتیک و داستانی است.

 


مطالب بیشتری را در سایت سمر بخوانید:

نامزدهای نهایی جشنواره ادبی قلم زرین معرفی شدن+بخش داستان

هشام مطر نویسنده و داستان نویس برنده جایزه جورج اورول شد

نگاهی به زندگی داستان نویسان و نویسندگان برنده جایزه نوبل آلمان

دیدگاهتان را بنویسید